MARK arkitekter

Olav Meling

Daglig leder

Byggmester

T: 90 700 450

E: olav@markgruppen.no

Bjarte Vågen

Arkitekt

Siv. Ing. Urban Design

T: 51 20 44 44

E: bjarte@mark-arkitekter.no

Andreas Lodden

Arkitekt

Siv. Ing. Urban Design

T: 51 20 44 44

E: andreas@mark-arkitekter.no

Eirin N. Akselrod

Teknisk tegner


T: 51 20 44 44

E: eirin@mark-arkitekter.noOM OSS

MARK arkitekter tegner ditt drømmehjem. Vårt team jobber med kvalitet for øyet og har erfaring med å tegne alt fra tradisjonelle prosjekt til mer kreative løsninger.


Se beskrivelse lengre ned på siden for å få et større innblikk i hvilke tjenester vi tilbyr.


Gjennom vårt søsterselskap MARK bolig kan vi stå for hele byggeprosessen med de flinkeste fagfolkene som leverer solid håndverk til gode priser.

Vi sørger også for framdriften i prosjektet blir mest mulig effektiv.  


VÅRE TJENESTER


Arkitektur

Vi kan hjelpe deg med vår ekspertise innen arkitektur og design slik at vi sammen kan få realisert drømmene dine akkurat slik du ønsker.


Vårt design varierer fra kunde til kunde, avhengig av deres smak og behov. Vår arkitektur varierer derfor fra tradisjonelle- til mer moderne utrykk.

Vi designer gjerne ditt drømmeprosjekt!

God planløsning

Å lage en god planløsning handler om å finne gode sosiale og fysiske relasjoner mellom rommene innenfor en gitt ramme. Vi i MARK mener at en god plansløsning kommer til utrykk når den har en praktisk innvendig flyt, samtidig som den har en logisk kontakt med omgivelsene rundt.

3D MODELL

BIM modellering tillater oss å tegne opp alle prosjektene våre i 3D med nøyaktige tykkelser på gulv, vegg og tak. Ved å lage 3D modeller av alle prosjektene vi tegner, ser vi prosjektet ditt tredimensjonalt, og gjør at vi lett kan sette oss inn i hvordan prosjektet tar seg ut både innvendig og utvendig.


BIMx er en app / program som du kan laste ned fra din pc / mobil / nettbrett. Dette gir deg mulighet til selv å gå inn i modellen å se hvordan prosjektet ditt kommer til å bli.Arbeidstegninger

Vi lager nøyaktige arbeidstegninger som håndverkerne bruker for å realisere vårt design.


Byggesøknad

Når tegningene er ferdige og dere er fornøyd, starter vi søknadsprosessen. Da lager vi nabovarsler som dere enten går rundt med selv, eller så ssender vi dem rekommandert. To uker etter at naboene er varslet, sender vi søknaden inn til kommunen med alle de nødvendige dokumentene kommunen trenger for at du skal få tillatelse til ditt prosjekt.

Byggeledelse

Gjennom MARK bolig tilbyr vi dyktige håndverkere som leverer stolt håndverk til gode priser. MARK bolig sørger også for framdriften i prosjektet blir mest mulig effektiv.


MARK bolig sørger også for at de prosjekterte tegningene blir gjennomført slik de er tegnet. Dette er veldig viktig for at arkitekturen levert fra MARK arkitekter får det utrykket det fortjener.