NYHETER

Fritidsbolig - Longahmmaren 15

Flott hytte for salg i Longhammaren Hyttefelt!

Vi har nå denne flotte hytten for salg i Longhammaren Hyttefelt kun 45 minutt fra Tau!

Denne hytten ble designet med en moderne nordisk arkitektonisk tilnærmelse. Det er lagt stor vekt på å utnytte det beste av utsikten samtidig som lysforholdene blir tatt vare på. Bygningen fremstår ikke som et hus, men et element i tre. Dette er et landemerke i den forstand at det er godt integrert i naturen uten å forstyrre den spektakulære utsikten. Hytten har totalt 71m2 effektive arealer med en flott og sosial stue, med en god terrasse for lange kvelder sammen med de du er glad i.

Fritidsboligen kan komfortabelt romme opptil 11 personer i 4 soverom. Den utvendige boden er isolert og praktisk designet for å kunne benyttes som ekstra soverom. Hytten er bygget med materialer av høy kvalitet. Dette er en hytte du vil trives i! Bad leveres med fliser på gulv og våtromsplater på vegg. Rørleggerutstyr av høy kvalitet. Det leveres varmekabler i alle rom utenom soverom. Gulvet blir levert med enten heltre furugulv, parkett eller fliser. Innvendig får alle vegger tett moderne hvitlasert panel.

Det som er spesielt med denne hytten er at den får en stor og god kjeller som kan benyttes til lagring. Hytten har også en fint opparbeidet tomt med flotte murer i stein.

Ta kontakt for en hyggelig hytteprat!