NYHETER

Hagestue - Forus

Adresse: Forane 1

Byggeår: 2016

Kundeomtale:

Jeg har ved flere anledninger/ år brukt Olav Meling til å utbedre huset mitt. Han har alltid levert et veldig godt håndverk. Avtaler blir holdt. Prismessig er han ikke av de dyreste.  Han har også veldig dyktige samarbeidspartnere som kommer slik de har lovet.


I forbindelse med utbedring av huset mitt, ba jeg Olav tegne et kult lysthus på en 8 kantet støpt platting jeg hadde i hagen min. Tegningen ble så bra at det var bare å sette i gang med en gang. Resultatet ble langt over det jeg hadde forestilt meg. Lysthuset kommer til å bli brukt mye hele året rundt. Det er en plass hvor en kan trekke seg tilbake for bare å nyte stillheten og følelsen av å være ute, men også et samlings sted i festlig lag.


Bygget har blitt et tidløst blikkfang uten at det har blitt prangende. Det er ingenting jeg ville ha gjort annerledes. Min bekymring var at ved å bygge et så godt isolert bygg ville utefølelsen forsvinne. Jeg har allerede brukt huset på dager hvor det har vært skikkelig varmt, uten at det ble et problem. Alle har som har vært inne i lysthuset, har vært samstemte i å "ha følelsen av å sitte ute".


Jeg må takke Bjarte (arkitekten) for kreativiteten og det gode blikket. For en fantastisk utnyttelse av arealet. Jeg er glad jeg hørte på han da han sa han ønsket at alt skulle males hvitt. Med andre farger, hadde ikke lysthuset blitt så fint innvendig. Så tusen takk Bjarte.


Jeg må også takke alle de andre som har vært med på sette opp lysthuset. Det har ikke vært en lett jobb med bare forskjellige vinkler. Det er her en kan se at jobben er blitt utført av dyktige håndverkere! Jeg kan bare ikke få skrytt nok av den jobben som er blitt gjort.


Og ikke minst tusen takk til Olav som er den som har hatt hovedansvaret her. Det er alltid en fornøyelse å forholde meg til deg. Det er aldri noe tull og hadde det vært det, så vet jeg at du ville ha ryddet opp i det umiddelbart.


Jeg kan ikke noe annet enn å anbefale dette firmaet på det varmeste!


- Hanne Nedrebø -