NYHETER

Hytta i skogen er ferdig!

Hytta i skogen på Grødem er nå ferdig!

Vårt siste hytteprosjekt er ferdig og vi er stolte av resultatet. Fritidsboligen har et moderne formspråk med flere spennende vinkler som gjør den unik, samtidig som vi mener at den er både røff, leken og elegant. Beliggenheten til denne tomten kunne ikke blitt bedre - med sjøutsikt i front og et flott naturområde rundt.

Se video av hele byggeprosessen på 1 minutt!

Resultatet ble veldig bra og er blitt et blikkfang for passerende på turstien. Her er det mange vinkler og komplisert bygningsmasse som våre dyktige tømrere har løst med et særdeles godt håndverk av ypperste kvalitet!

Bilder:

Fronten av hytten som er vendt mot sjøen. Terrenget er naturlig opparbeidet med myke former og stier som folder seg rundt hytten. Her vil det vokse seg grønt og fint når våren kommer.

Fra stuen kan man åpne opp en over 4,5 meter bred foldedør som visker ut skille mellom ute/inne og skogen rundt blir som en del av stuen - en fantastisk mulighet og opplevelse.

Naturlige tak med sedum (lyngplante). Disse vil få et flott fargespill hele året. De lyse partiene med kledning er malmfuru behandlet med jernvitrol. Dette vil gråne og gi en flott sølvfarge etter hvert som tiden går. De sorte partiene er royal kledning av fargen setersvart.

Inngangsparti med naturlig sti rundt hytten.

Hytten er full av flotte gjennomtenkte detaljer.

Hytten har også en kjekk liten utestue.

Tegnet og bygget av MARK!

Arkitekt: Bjarte Vågen