FOR SALG


Longhammaren Hyttefelt # 4 & 5Bilder fra hyttefeltet:


Fritidsbolig:

Longhammaren tomt 4 & 5 - Nessa i Hjelmeland Kommune.

Pris: 2 050 000,- + omk og egeninnsats

Byggestart: ca. 2 mnd. etter kontraktsinngåelse

Ferdigstilles: ca. 8 mnd. etter kontraktsinngåelse


For visning av tomten og feltet ta kontakt for avtale!


Vi har nå disse flotte hyttene for salg. Hyttene kan stå ferdig ca 6 mnd etter kontraktsinngåelse.

Hyttene har mulighet for egen båtplass på 3 meter og bod i småbåtanlegget.

Hyttefeltet ligger 40 minutt nord for Tau hvor du finner Nessa i Hjelmeland kommune.

Hyttefeltet ligger nydelig til like ved sjøen på Nessa, med nydelig utsikt utover fjord og fjell. Feltet ligger sørvendt ned mot Årdalsfjorden i Hjelmeland kommune med naturskjønne omgivelser og flotte turområder. Har du drømt om en egen hytte i Ryfylke eller nær sjøen, så har du nå muligheten til det. Hyttefeltet ligger ved Årdalsfjorden og det bygges nå en flott molo med båtplasser hvor du får mulighet til å ankre opp båten. 

For å se til alles behov vil det komme lekeplass og er du av den turglade typen få du mange muligheter i nærområde. Ønsker du heller å koble av i din egen hytte kan Longhammaren friste med gode solforhold på sommeren for at du skal kunne nyte freden fullt ut på terrassen. Er du heldig kan du se den lokale ørnen som seiler forbi en gang i blant.

På selve hyttefeltet har vi lagt vekt på omgivelsene. Longhammaren er bygd på en tidligere gård, hvor det ble lagt ned utallige timer for å dyrke jorden og stelle med dyrene. Det har blitt laget beiter og veier. Langs flere av disse veiene er det gjort et grundig arbeid med muring for at det skal være og se ordentlig ut. For at det skulle la seg gjøre å bygge de toetasjeshyttene måtte det til en del dynamitt for å få vei inn. Resultatet er en inngangsport som er verdt en titt.

Generelt

Disse hyttene ble designet med en moderne nordisk arkitektonisk tilnærmelse. Det er lagt stor vekt på å utnytte det beste av utsikten samtidig som lysforholdene blir tatt vare på. Bygningene fremstår ikke som hus, men et element i tre. Dette er et landemerke i den forstand at det er godt integrert i naturen uten å forstyrre den spektakulære utsikten. Hyttene har mellom 75-97m2 effektive arealer.


To etasjes hyttene kan romme opptil 5 personer i 2 soverom. Boden i underetasjen er praktisk og designet for å kunne benyttes som et ekstra soverom.  2.etasjen har en flott og sosial stue med tilgang til en solrik balkong for lange kvelder sammen med de du er glad i.


Hytten er bygget med kledning materialer av høy kvalitet. Dette er en hytte du vil trives i! Innvendig isolerer vi hytten og gjør den klar til egeninnsats. Vi har gode avtaler med rørlegger, elektriker og murer slik at du kan få akkurat den hytten du ønsker til en pris som passser deg.


Ta kontakt med Olav Meling på tlf: 90700450 for en hyggelig hytteprat!

 

Innhold

Hytte – to etasjer:

1.etg: Gang, bad/vask, 2 soverom, bod

2.etg: Stue, Kjøkken, Balkong


Båtplass med bod kan inkluderes og ligger bare et steinkast ifra.


Ta kontakt for mer informasjon!


Tomtene:


Bilder av prosjektet: